Το φύλο και η ηλικία του ατόμου δεν αποκαλύφθηκαν αμέσως.

  1. Home
  2. healthblog
  3. Article detail

Το φύλο και η ηλικία του ατόμου δεν αποκαλύφθηκαν αμέσως.

Τα άτομα αυτής της ομάδας θα πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη, τα ταξίδια, τις συναυλίες, τα εστιατόρια και τις κινηματογραφικές αίθουσες, είπε.

«Σκεφτείτε πολύ σοβαρά να ελαχιστοποιήσετε και σχεδόν να εξαλείψετε την επαφή σας με ομάδες ανθρώπων», είπε ο Schaffner. «Αν είσαι θρησκευόμενος, ίσως θα έπρεπε να είσαι ευλαβής στο σπίτι αντί να γίνεσαι μέλος της εκκλησίας».

Τραμπ: Ο κορωνοϊός «ήρθε από το πουθενά»

Ο κορωνοϊός παρενόχλησε την επίσκεψη του Τραμπ στο Middle Tennessee την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος υπέγραψε ένα νομοσχέδιο χρηματοδότησης 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού πριν πετάξει στην περιοχή του Νάσβιλ το μεσημέρι για να περιοδεύσει σε ζημιές από ανεμοστρόβιλους και στη συνέχεια σχεδιάστηκε να ταξιδέψει στο CDC στην Ατλάντα για να μάθει περισσότερα για τον ιό.

«Πάμε πολύ καλά», είπε ο Τραμπ υπογράφοντας το νομοσχέδιο για τις δαπάνες για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με έκθεση του Λευκού Οίκου. «Αλλά είναι ένα απρόβλεπτο πρόβλημα. Τι πρόβλημα. Ήρθε από το πουθενά, αλλά το φροντίζουμε».

Κατά την περιοδεία των ζημιών από την καταιγίδα στο Cookeville, ο Τραμπ ρωτήθηκε εάν σκέφτεται να αναβάλει τους φόρους για αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες κρουαζιερόπλοιων υπό το φως των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος είπε ότι η ιδέα ήταν υπό εξέταση και στη συνέχεια επαίνεσε εν συντομία τα νέα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι το έθνος είχε κερδίσει περισσότερες από 270.000 θέσεις εργασίας τον Φεβρουάριο.

«Εξετάζουμε διαφορετικές επιλογές, διαφορετικές επιλογές», είπε ο Τραμπ. «Πήραμε τεράστιους αριθμούς θέσεων εργασίας σήμερα το πρωί… αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι για το οποίο θέλουμε να μιλήσουμε».

PLAZAS: Για τον κορονοϊό στο Τενεσί, η προετοιμασία και η πρόληψη, όχι ο πανικός, είναι απαραίτητες

Alkotox: Θέτοντας το χρυσό πρότυπο στην υποστήριξη του ήπατος. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση https://alkotox-website.com/el/ .

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΙΟΥ: Κομητεία Γουίλιαμσον, Φράνκλιν Το ειδικό σχολείο ακυρώνει το σχολείο μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού

Ο Brett Kelman είναι ο ρεπόρτερ για την υγεία του The Tennessean. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 615-259-8287 ή στο brett.kelman@tennessean.com. Ακολουθήστε τον στο Twitter στο @brettkelman.

Το CDC συνιστά τη λήψη απλών, καθημερινών μέτρων για την αποφυγή μόλυνσης ή εξάπλωσης αναπνευστικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του κοροναϊού, του COVID-19. Αυτά περιλαμβάνουν την κάλυψη του βήχα ή του φτερνίσματος, την απολύμανση των επιφανειών που χρησιμοποιούνται συνήθως και το σχολαστικό πλύσιμο ή απολύμανση των χεριών σας. Καλέστε το γιατρό σας εάν αισθάνεστε άρρωστος και μείνετε σπίτι εάν είστε άρρωστοι. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο CDC.gov/coronavirus .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: Εδώ είναι τι γνωρίζουμε και τι όχι για τον κορονοϊό στο Τενεσί

Καθώς ο αριθμός των αναφερόμενων περιπτώσεων COVID-19 συνεχίζει να αυξάνεται – και οι ανησυχίες που σχετίζονται με τον νέο κοροναϊό εξακολουθούν να εξαπλώνονται – οι κάτοικοι του Τενεσί αρχίζουν να αισθάνονται τον αντίκτυπο.

Την Τρίτη, ο κυβερνήτης Μπιλ Λι είπε ότι η πολιτεία δεν χρειάζεται ακόμη να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον κορονοϊό, αλλά επιβεβαίωσε ότι η πολιτεία έχει λάβει 10 εκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της ασθένειας. Περιμένει να το θέσει σε χρήση.

Τα newsroom του Δικτύου USA TODAY στο Τενεσί είναι μοναδικά τοποθετημένα για να παρακολουθούν τις επιπτώσεις του κοροναϊού στις ΗΠΑ καθώς εξαπλώνονται σε όλη την πολιτεία.

Θα έχουμε τα τελευταία νέα και ενημερώσεις εδώ.

ΚΟΡΩΝΑΙΟΙΟΣ: Πώς πρέπει να προετοιμαστείτε για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ; Όπως και κάθε άλλη ασθένεια.

Τα σχολεία της κομητείας Williamson κλείνουν την Τετάρτη

Τα σχολεία της κομητείας Williamson ανακοίνωσαν την Τρίτη το βράδυ ότι κλείνουν τα σχολεία την Τετάρτη, αλλά το πρόγραμμα φροντίδας παιδιών σχολικής ηλικίας θα είναι ανοιχτό σε περιοχές με κακές καιρικές συνθήκες.

Αυτή θα είναι η τέταρτη μέρα που θα κλείσει το σχολικό σύστημα. Το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τέσσερις από τους επτά ασθενείς του Τενεσί που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό βρίσκονται στην κομητεία Williamson.

Williamson: 4

Το κράτος θα αρχίσει να εντοπίζει τις μολυσμένες κομητείες

Αφού αρχικά δήλωσαν ότι δεν θα προσδιορίσουν τις κομητείες όπου ζούσαν οι μολυσμένοι, το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ότι θα ανακαλέσουν το σχέδιό τους και θα μοιραστούν τις κομητείες.

Σε μια δήλωση το βράδυ της Τρίτης, το τμήμα ανακοίνωσε ότι θα δημοσιοποιήσει τώρα το όνομα της κομητείας όπου βρίσκεται κάθε νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, αλλά δεν θα μοιραστεί άλλους αναγνωριστικούς παράγοντες.

Ο οργανισμός έλαβε εκτεταμένη κριτική στο Διαδίκτυο νωρίτερα την ημέρα για την απόφασή του να μην δημοσιεύσει δεδομένα για τις κομητείες με μολυσμένους ασθενείς, όπως κάνουν πολλές άλλες πολιτείες.

Η Δρ Lisa Piercey, επίτροπος του τμήματος, είπε ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να «εξισορροπηθεί η διαφάνεια με την υποχρέωσή μας να προστατεύουμε νόμιμα το απόρρητο των ασθενών».

Το Belmont επεκτείνει τις ανοιξιάτικες διακοπές

Το Πανεπιστήμιο Belmont ανακοίνωσε την Τρίτη ότι επεκτείνει τις εαρινές διακοπές έως τις 22 Μαρτίου ως απάντηση στις ανησυχίες για τον κορονοϊό. Μετά από αυτό, το πανεπιστήμιο προγραμματίζει διαδικτυακά μαθήματα από τις 23 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου.

Τα μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη έχουν προγραμματιστεί να ξαναρχίσουν στις 6 Απριλίου, ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο.

«Δεν υπάρχουν επί του παρόντος επιβεβαιωμένα κρούσματα στην πανεπιστημιούπολη του Belmont, αλλά αρκετά κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί στο Middle Tennessee», δήλωσε ο πρόεδρος του Belmont University Bob Fisher σε δήλωση.

«Επιπλέον, το 75 τοις εκατό του φοιτητικού σώματος του Belmont αποτελείται από φοιτητές εκτός πολιτείας και μεγάλος αριθμός φοιτητών και καθηγητών ασχολούνται επί του παρόντος με προσωπικά ταξίδια σε μια σειρά από εγχώριες και διεθνείς τοποθεσίες για το Spring Break.

«Δεδομένης της πιθανότητας έκθεσης και των συστάσεων του CDC για κοινωνική απόσταση, πιστεύαμε ότι ήταν απαραίτητο να λάβουμε αυτές τις αποφάσεις για την ασφάλεια της κοινότητάς μας και να κάνουμε το μέρος μας για να μετριαστεί ο αυξανόμενος αντίκτυπος του COVID-19».

Στην ανακοίνωσή του, όλα τα ταξίδια φοιτητών και εργαζομένων που χρηματοδοτούνται από το πανεπιστήμιο, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 16 Μαρτίου και 3 Απριλίου, ακυρώθηκαν, εκτός εάν εγκριθεί από ανώτερο διοικητικό στέλεχος.

Το πανεπιστήμιο εξακολουθεί να σχεδιάζει την έναρξή του που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Μαΐου.

Επιβεβαιώθηκαν 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου στο Ανατολικό Τενεσί

Το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί επιβεβαίωσε τρία επιπλέον κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας το σύνολο του κρατιδίου σε επτά.

Τα νέα κρούσματα αφορούν δύο ενήλικες άνδρες ασθενείς στο Middle Tennessee.

Το πιο πρόσφατο κρούσμα, που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, είναι ένας ασθενής αγνώστου φύλου στην περιοχή του μετρό της κομητείας Sullivan, σύμφωνα με tweet από το τμήμα υγείας. Αυτό είναι το πρώτο κρούσμα στο Ανατολικό Τενεσί.

"Το TDH συνεργάζεται στενά με τοπικούς αξιωματούχους υγείας για να υποστηρίξει τις συνεχιζόμενες έρευνες για περιπτώσεις COVID-19. Ο συνολικός κίνδυνος για το κοινό παραμένει χαμηλός καθώς ο COVID-19 δεν είναι επί του παρόντος ευρέως διαδεδομένος στο Τενεσί ή στις Ηνωμένες Πολιτείες."

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν τα νέα κρούσματα σχετίζονται με εκείνα που οδήγησαν τα σχολεία της κομητείας Williamson και την ακαδημία Battle Ground να ακυρώσουν το σχολείο την Τρίτη.

Αφού εντόπισε αρχικά τα κρούσματα ανά κομητεία, το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί είπε ότι δεν θα δημοσιεύει πλέον δεδομένα σε επίπεδο κομητείας.

Η Shelley Walker, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, είπε ότι η υπηρεσία θα εντοπίζει μόνο το μεγάλο τμήμα κάθε νέας περίπτωσης – μια κίνηση που αντιμετωπίστηκε με κριτική από τους Δημοκρατικούς και μια ανοιχτή κυβερνητική ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Δημοκρατικοί, ανοιχτοί υποστηρικτές της κυβέρνησης επικρίνουν το Τενεσί επειδή δεν δημοσίευσε κρούσματα κορωνοϊού σε επίπεδο κομητείας

Ο κορωνοϊός προκαλεί ακυρώσεις

Σύμφωνα με το Nashville Visitors & Convention Corp, περισσότερες από 60 συναντήσεις και συνέδρια ομάδων έχουν ακυρωθεί στην πόλη λόγω ανησυχιών γύρω από τον κορονοϊό. Οι ακυρώσεις αντιπροσωπεύουν απώλεια περίπου 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε άμεσες δαπάνες.

Από την Τρίτη, οι μεγάλες συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας των Pearl Jam στις 2 Απριλίου στο Bridgestone Arena και της Zac Brown Band στις 25 Απριλίου, επίσης στο Bridgestone, αναβλήθηκαν.

Το Tin Pan South Songwriters Festival, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 24-28 Μαρτίου, θα επαναπρογραμματιστεί επίσης.

Η Έκθεση Τροφίμων Ταϊλάνδης-Λάο στο Murfreesboro, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25-26 Απριλίου, αναβλήθηκε. Ο Βουδιστικός Ναός Wat Amphawan της Αμερικής θα ανακοινώσει μια νέα προγραμματισμένη ημερομηνία στη σελίδα Facebook της Ταϊλάνδης, TN.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ: Ορισμένες εκδηλώσεις στο Νάσβιλ ακυρώνονται λόγω κορωνοϊού. Εδώ είναι η λίστα τρεξίματος.

Εν τω μεταξύ, οι νομοθέτες του Τενεσί συνέχισαν τις νομοθετικές εργασίες παρά το γεγονός ότι οι νομοθέτες των πολιτειών σε άλλες πολιτείες καθυστερούσαν τις συναντήσεις λόγω ανησυχιών για τον κορωνοϊό.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΕΝΝΕΣΙ: Οι νομοθέτες του Τενεσί συνεχίζουν τις εργασίες τους, δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό

Τα σχολεία της κομητείας Williamson αναφέρουν κρούσμα κορονοϊού, κλείνουν τα σχολεία

Τα σχολεία της κομητείας Williamson θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη αφού η περιφέρεια είπε ότι ένας γονέας του Brentwood ενημέρωσε την περιφέρεια ότι είχαν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό.

Ο γονέας είπε στην περιφέρεια αργά τη Δευτέρα ότι είχαν επισκεφτεί ένα σχολείο πριν από τη διάγνωση, ανέφερε η περιφέρεια σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Battle Ground Academy, ένα ιδιωτικό σχολείο στο Φράνκλιν, ανακοίνωσε επίσης το κλείσιμο της Τρίτης «από άφθονη προσοχή» σε σχέση με ένα ύποπτο κρούσμα του κοροναϊού.

«Συνεργαζόμαστε με το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί, το οποίο μας ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει τη διερεύνηση αυτής της αναφοράς σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης οποιασδήποτε επαφής με το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και τους φοιτητές του WCS, αν χρειαστεί», αναφέρει η δήλωση.

Αρκετοί γονείς της Germantown, παιδιά σε καραντίνα «από μεγάλη προσοχή»

Αρκετοί γονείς παιδιών που φοιτούν σε σχολεία στη Δημοτική Σχολική Περιφέρεια Germantown τίθενται εθελοντικά σε καραντίνα μετά από διεθνή ταξίδια που ενδεχομένως τα εξέθεσαν στον κορονοϊό, ανακοίνωσε η περιφέρεια τη Δευτέρα.

Τα παιδιά των γονιών που ταξίδεψαν εκτός χώρας τίθενται επίσης σε καραντίνα για μεγάλη προσοχή. Κανένας από αυτούς δεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ή δεν έχει συμπτώματα που να σχετίζονται με αυτόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αρκετοί γονείς με GMSD, παιδιά που μπαίνουν σε καραντίνα «από πολλή προσοχή»

Επιβεβαιώθηκε το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στο Τενεσί

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της Πολιτείας ανακοίνωσαν άλλο ένα κρούσμα του νέου κοροναϊού στο Τενεσί τη Δευτέρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε τέσσερα.

Η ασθενής είναι μια ενήλικη γυναίκα στο Middle Tennessee, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Οι αρχές δεν έδωσαν αμέσως στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τη γυναίκα ή πώς πιστεύεται ότι έχει προσβληθεί από τον ιό.

Το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι «συνεργάζεται στενά με τοπικούς υγειονομικούς αξιωματούχους» για να υποστηρίξει τις έρευνες για τον κοροναϊό, γνωστό και ως COVID-19.

Επιβεβαιώθηκε ο κορωνοϊός στις κομητείες Davidson, Shelby

Νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στο Νάσβιλ και το Μέμφις το πρωί της Κυριακής, ανεβάζοντας το γνωστό πανελλαδικό σύνολο για τον επικίνδυνο ιό σε τρία.

Ο δήμαρχος του Νάσβιλ Τζον Κούπερ ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα του ιού στην κομητεία Ντέιβιντσον. Στην κομητεία Σέλμπι, ο δήμαρχος του Μέμφις, Λι Χάρις, ανακοίνωσε τη μόλυνση ενός κατοίκου που ταξίδεψε πρόσφατα.

Ο Διευθυντής Υγείας του Μετρό του Νάσβιλ, Δρ Μάικλ Κάλντγουελ, είπε ότι το πρώτο κρούσμα ήταν μια ενήλικη γυναίκα που ζούσε στο Νάσβιλ και τώρα απομονώθηκε στο σπίτι με ήπια συμπτώματα. Η Caldwell είπε ότι η ασθένειά της «δεν θεωρείται ότι σχετίζεται με ταξίδια».

Ο ασθενής της κομητείας Σέλμπι ταξίδεψε πρόσφατα και νοσηλευόταν υπό ειδικές προφυλάξεις σε μια εγκατάσταση Βαπτιστών, δήλωσαν αξιωματούχοι. Το φύλο και η ηλικία του ατόμου δεν αποκαλύφθηκαν αμέσως.

Τη Δευτέρα, αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ένας υπάλληλος του Shelby County Schools έχει τεθεί σε «προληπτική καραντίνα» αφού ήρθε σε επαφή με τον ασθενή το Σαββατοκύριακο.

Χάρτης: Κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ

Ακολουθεί μια ματιά στα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη τη χώρα μέχρι στιγμής:

Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στο Τενεσί

Ο κυβερνήτης Μπιλ Λι ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης ότι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο Τενεσί. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο θανατηφόρος μολυσματικός ιός εντοπίζεται στην πολιτεία.

Ο Λι είπε ότι η εξάπλωση του κορωνοϊού ήταν «πολύ σοβαρή», αλλά προέτρεψε τους κατοίκους να κρατήσουν τον ιό «σε προοπτική», καθώς τα περισσότερα κρούσματα είναι ήπια.

«Όπως είδαμε αυτή την εβδομάδα στο Τενεσί, η ετοιμότητα είναι κρίσιμη και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο σχέδιο ετοιμότητας που έχουμε θέσει σε εφαρμογή», ​​είπε ο Λι.

Ο ασθενής είναι ένας ενήλικας 44 ετών και κάτοικος της κομητείας Williamson, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε εκτός πολιτείας. Απομονώνεται στο σπίτι με ήπια συμπτώματα.

ΚΟΡΩΝΑΙΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΣΗ: Σε καραντίνα ο πρώτος ασθενής στην κομητεία Williamson

Ξεκίνησε η τηλεφωνική γραμμή για τον κορονοϊό του Τενεσί

Το Υπουργείο Υγείας του Τενεσί εγκαινίασε μια Γραμμή Δημόσιων Πληροφοριών για τον Κορωνοϊό του Τενεσί σε συνεργασία με το Κέντρο Δηλητηριάσεων του Τενεσί.

Ο αριθμός τηλεφωνικής γραμμής είναι 877-857-2945 και θα είναι διαθέσιμος από τις 10 π.μ

Contents

Admin Zafeti

Author Since: September 5, 2023